Mojonnier analyzer model 1809-04, capaciteit 16 samples gelijktijdig

Flohr Instrumenten en apparatenbouw

Laboratoriumtechnologie en wetenschappelijke apparaten

S.M.T. MOPLANT KOMPLEET APPARAAT VOOR DE BEPALING VAN VET- EN DROGE STOFGEHALTE IN ZUIVELPRODUCTEN.

Omschrijving

 

Explosiebeveiligd volgens EN-IEC 60079-2 en volgens Europese normen.

Kompleet apparaat in de tachtiger jaren geheel nieuw ontworpen voor de bepaling van vet- en drogestof gehalte in zuivelprodukten volgens het Mojonnier-proces.

De hierbij te gebruiken gewichtsanalyse extractiemethode volgens Mojonnier, Rose-Gottlieb en eveneens volgens de methode Schmid-Bondzijnski, is wegens haar grote zekerheid en nauwkeurigheid, nog steeds het aangewezen en niet te verbeteren hulpmiddel voor wetenschap en research, alsmede als referentie voor eventuele andere (onzekerder en onnauwkeuriger) te gebruiken methoden.

De bekende extractie-methode met gebruikmaking van de oorpronkelijke laboratorium-uitrusting is zeer tijdrovend en gekompliceerd.

 

Onze nieuwe S.M.T.-Moplant vergemakkelijkt en rationaliseert het gehele proces en is tijdbesparend, waarbij alle noodzakelijke bewerkingen zoals: oplossen, extraheren, centrifugeren, afgieten, indampen, drogen, koelen en wegen op 1 plaats en binnen handbereik, zowel voor de droge stof als voor vet, uitvoerbaar zijn en niet te vergeten Explosiebeveiligd. Zowel overdruksysteem en dampafzuiging worden separaat continu gemeten.

Bij niet goed functioneren van 1 van de systemen zal de Moplant afgeschakeld worden.

Meest verkochte Mojonnier analyse apparaat model Moplant EXE-1809-04.

Capaceit van 16 samples gelijktijdige bepaling.

 

 

Marconibaan 42G,

3439MS Nieuwegein, NL

 

 

T:0031-302804944

F:0031-302805634

Copyright @ All Rights Reserved