Over ons

Flohr Instrumenten en apparatenbouw

Laboratoriumtechnologie en wetenschappelijke apparaten

Copyright @ All Rights Reserved

Wie zijn wij.

 

Flohr instrumenten en apparatenbouw is een team met enthousiaste medewerkers met een klantgerichte instelling en die nauw betrokken zijn bij de fabricage van onze producten. Dankzij onze ontwerp- en productie afdeling kunnen we direct reageren op klantspecifieke aanvragen. De korte lijnen in ons bedrijf zorgen voor een flexibel team, trots op elk product dat we afleveren. 

 

Het juiste product kiezen of ontwerpen.

Onze specialisten staan u graag te woord en kunnen met u meedenken om het juiste product en  oplossing te kunnen aanbieden. Dit klantgericht meedenken resulteert daarom altijd in het gewenste eindresultaat.

 

Ontwerp en productie.

Elk product wordt door ons met grote aandacht ontworpen en gefabriceerd. Op de ontwerpafdeling worden klantspecifieke apparaten en elk onderdeel in autocad getekend. Daarna worden de meeste onderdelen met moderne lasersnij machines uit plaatmateriaal gemaakt waarna de daadwerkelijke productie in onze eigen fabriek gaat plaatsvinden. De productieafdeling zorgt voor een vlotte productie van de behuizing en de assemblage van alle onderdelen, zoals koeling, verwarming en de meet en regel systemen.

 

Testen en ingebruikname.

Voordat het product bij de klant afgeleverd en in bedrijf wordt genomen wordt het bij ons eerst aan een strenge kwaliteits test procedure onderworpen, daarbij wordt o.a. gekeken naar de specificaties en vooral de klant gespecificeerde eigenschappen waar aan het product moet voldoen en de afwerking en bediening.

 

Afleveren, in gebruikname en instructie van de bediening.

Producten ondergaan altijd een testprocedure alvorens wij afleveren. Apparaten worden getest volgens de eisen, op gespecifieerde eigenschappen, afwerking en de bediening waaraan het product moet voldoen.

 

Service en onderhoud.

Onze gecertificeerde servicemedewerkers staan klaar om u van dienst te zijn. Voor preventief onderhoud, periodieke controle/validatie en reparaties. Tevens doen wij, indien mogelijk, aanpassingen aan het product om dit voor een andere toepassing ook bruikbaar te maken.